Saturday, January 2, 2016

365 novih dana, 365 novih šansi

Nadam se da ste svi započeli novu kalendarsku godinu sa novim željama, nadama, odlukama i snovima kao i ja. Jedna od mojih glavnih i omiljenih je da ne odlažem stvari koje želim da uradim, a između ostalog to je i pisanje na ovom blogu. (Poslednji post maj 2015.)

Jedna sam od onih ''sve što možeš danas ostavi za sutra'' osoba koja u rukavu ima pregršt izgovora zašto je nešto ostalo neurađeno.Sigurno postoji mnogo stvari zbog kojih biste zažalili ako ih ne biste uradili, pa eto ako imate manjak izazova za ovu godinu, neka to bude jedan od njih. Želim vam da radite na tome da ostvarite sve ono što veoma jako želite. Mnogi od nas pred početak nove godine zapisuju ili razmišljaju o tome šta treba postići u toj novoj godini i odustanemo od mnogih ciljeva već posle 2. januara ili utorka koji dođe nakon onog ponedeljka kada počinjemo neku promenu. Ja evo biram da ne odustajem od svojih ciljeva, želja i snova, koji su uredno zapisani i čekaju štikliranje u narednih godinu dana. Bez obzira na prepreke, pogotovo kada sam sama sebi najveća prepreka.

Iskreno verujem da će još neko (p)ostati istrajan u ispunjenu svojih novogodišnjih želja i ja se unapred radujem zbog njihovog ispunjenja.


365 novih dana,
365 novih šansi

Svaki trenutak je zapravo nova šansa.
Iskoristimo ih na najbolji mogući način i posle 2. januara.
Lav&pis

No comments:

Post a Comment